31 oktober 2010

Så var ännu en helg slut..
Beställde lite mer grejer till min älskade Sigrid idag. Hon ska bli så julfin med den här tröjan till julafton:


Jag längtar redan till jul faktiskt. Mys med familjen!

Sen beställde jag två nya leksaker. Hittade massor med mer fina saker så det blir nog en till beställning snart. doggie.se är ett bra tips till er med hund! Var ute på en långpromenad med selen på idag. Sigrid går mycket bättre i koppel när hon har selen märkte jag. Tänkte beställa en ny, men svårt med storlek så en sele köper jag nog nästa gång jag besöker Djurens Center i Örebro. Tänkte att jag ska in dit snart igen för julklappshandling.
Veckan som kommer är det höstlov, så det blir lite annat slags jobb den här veckan +att jag är ledig på fredag! Imorgon fyller min kollega år också så jag har handlat en liten present till henne idag.
Nu ska jag kika lite på film innan det är dags att sova och ladda för en ny arbetsvecka.

28 oktober 2010Jag bjuder på vad jag tycker är en riktigt bra partylåt just nu eller till när man peppar på gymmet.
Själv ska jag ta det lugnt i helgen.

24 oktober 2010

Så har det gått ännu en vecka och ännu en helg, det skrämmer mig vad tiden går fort.
Ansiktsbehandlingen på Knopp blev i alla fall en succé! Ska dit igen på onsdag på min andra av sex behandlingar. Köpte även nya ansiktsprodukter i märket Dermalogica. Verkar skitbra måste jag säga.
Annars hann jag med resten av det planerade också, minus after worken med min kollega. Men hann med Örebro i helgen som inte var planerat. Date blev det också.
Nu sitter jag och försöka planera upp veckans NO lektioner om allemansrätten..Shoppingfynden till Siggan, mina fynd har jag ingen bild på :) Det blev en tröja nu när vintern är på ingång, en ny matskål, hennes favorittuggisar krokodilerna, en stor påse med olika hundkex och nya poop-påsar i lila!

18 oktober 2010

Har haft en grymt bra måndag måste jag säga! Kände mig som en mycket god pedagog på jobbet, har haft en hel förmiddag av grym undervisning på egen hand(kollegan borta). Sedan fick jag reda på att jag är citerad på Lärarförbundets hemsida haha, lite roligt sådär eftersom det kändes som en helt oseriös(men genuin) kommentar!
Kolla in själva(Jag är kollegan som tyckte att föreläsningen var Good Shit):
http://www.lararforbundet.se/web/utbildning/lararkvallar.nsf/webBlogShowAndComment?ReadForm&blogid=D1794E979735C236C12577BD00234B42

Sen hann jag med gymmet, att jobba 45 timmar i veckan +sena kvällar med bokstavskombinationer som GKU(gemensam kompetensutveckling) och APT(arbetsplatsträff) och så vidare, så har jag inte riktigt hunnit med träningen. Kändes sjukt bra att få komma iväg och köra ett ordentligt pass. Men vet att jag har föräldramöte, öppet hus och utvecklingssamtal att se fram mot så jag antar att träningen kommer ligga lite i lä. Men jag får köra stenhårt när jag väl kommer iväg.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt och hoppas på att morgondagen blir precis lika bra som idag. Har så mycket mer att se fram mot den här veckan. På onsdag ska jag vardagslyxa till det lite och gå till Knopp på en ansiktsbehandling, på torsdag ska jag hinna med att gymma igen, på fredag ska jag på AW(afterwork) med min älskade kollega och förhoppningsvis blir det date i helgen igen.

Hoppas ni har det lika bra som jag i höstmörkret!

13 oktober 2010

Jag fryser, hela tiden känns det som. Det är bara oktober, hur ska det bli när vintern och snön kommer? Jag tror jag kommer frysa ihjäl, på riktigt. Jag har i alla klickat hem en ny jacka och ett par skor.
Dessa blev det:

Yummie!

Siggan ska ju inte behöva frysa heller, hon ser ut så här nu på hösten:


8 oktober 2010

Har en lugn fredagsmyskväll för mig själv. Tittar på Idol och snyggar till mig inför imorgon då jag ska träffa Herr Hunk igen. Målar naglar och grejar framför tv:n. Har redan en favorit i Idol, Olle. Vilken kille, vilken röst och vilken utstrålning. Trevlig att titta på ;-) Men finns ju många andra bra också tycker jag, gillar Linnea och hennes stil. Älskade hennes uppträdande förra veckan!
Jobbade till 17 idag, känns sent på en fredag men vad mycket jobb jag och världens bästa kollega fick gjort. 3 veckors planering är fixat! På tisdag ska vi åka på en föreläsning på Örebro Universitet, jag och min kollega. Den handlar om mindfullness, ser fram mot det.
Imorgon blir det date igen. Ser grym potential i killen jag träffar nu. Vi verkar ligga på samma nivå på de flesta plan och ser ut att ha en del gemensamma intressen. Törs inte ta ut något i förskott men jag håller tummarna för det här! Gillar att vi båda är överens att vi inte behöver rusa fram något, vi tar saker och ting i våran takt. Men jag tror jag börjar våga känna lite fjärilar..

Good news!

Min tjänst har ändrats igen! Från början såg min tjänst ut så att jag jobbade 75% som fritidspedagog men delvis lärare. Tjänsten gick snabbt upp till 100% med mer klassansvar som lärare. Från och med denna termin fick jag läraravtal(förra terminen gick jag på timme) och mindre fritidstid och mer läraransvar. IDAG meddelade min chef att från och med imorgon kommer jag endast att jobba som LÄRARE. Inget mer fritids för min del! 100% LÄRARTJÄNST!
Visst kan det vara trevligt att arbeta på fritids också, fördelen är att man får möjligheten att följa barnens hela skoldag och skapa en annan kontakt och relation med både dem och föräldrarna som man träffar oftare och mer. MEN, jag är utbildad lärare och det är i klassrummet jag hör hemma! Det är där jag vill vara, där jag trivs bäst!
Denna dag hade inte kunnat bli bättre. Och det är ingen vanlig dag, för det är Siggans födelsedag! Idag har Siggan blivit hela 1 år! Tiden går alldeles för fort ibland:)


SIGRID 1 ÅR!!

RSS 2.0