And she did it again


Tv-serie tips!

The walking dead, finns tre avsnitt ute. Mycket bra!


Carin Gerhardsen

Har läst del 2 i Hammarbyserien, grymt bra den med! Kanske till och med bättre än den första.. Läs dom! Väntar med spänning på del 3.


Tradera

Dagens vunna auktioner;Concealer palett


Clip-on set äkta hår till fyndpris


En ovanlig ugglering

Boktips

Boksäsongen är i gång! De två första jag läst heter Pepparkakshuset av Carin Gerhardsen och Hon går genom tavlan, ut ur bilden av Johanna Nilsson.
Pepparkakshuset är den första delen i Hammarbyserien, en deckarserie. Jag sträckläste den och kunde stundtals inte sluta läsa. Den var väldigt spännande och väldigt listigt skriven. Jag tyckte den var så bra att jag direkt när jag läst sista sidan gick in på Adlibris och beställde nästa del i serien som heter Mamma, pappa, barn! Beställde även Mamma sa att jag var sjuk av Julie Gregory, Dödergök av Katarina Wennstam och 14 år till salu av Caroline Engvall.
Hon går genom tavlan, ut ur bilden är delvis en självbiografi som handlar om mobbning och ensamhet. Som pedagog kände jag att den gav mig något eftersom man jobbar inom skolan och mot mobbning men annars var det inte en speciellt fängslande bok.
Återkommer med vad jag tycker om de andra böckerna så fort jag hunnit läsa dem.
Grymt mysigt att släcka ner, ha en läslampa, lite tända ljus, vovven brevid sig, nerkrypt i sängen med en riktigt bra bok. Det är lite guldkant på livet. Så stäng av datorn lite tidigare och avsluta dagen och kvällen med en bok istället är ett tips. När jag och min kollega var på föreläsning om Mindfullness pratade föreläsaren om sömnens betydelse för vårat välmående och att vi inte sover lika bra om vi går direkt från datorn eller tv:n till sängen.
Något att tänka på.


RSS 2.0