2:a mars

Ibland funderar jag på om jag ska lägga ner bloggandet, jag suger ju på att uppdatera. Jag vet hur irriterad jag själv kan bli när folk aldrig uppdaterar sina bloggar..
Aja, blir väl så när man mest jobbar. Jobbar dessutom så långa dagar! Blir ju till 17-18 för det mesta. Går enligt 3 veckors schema så känns aldrig som man får in några rutiner.

Idag har jag haft stängning, då jobbar man till 18 eller till sista barnet gått hem. Idag vart det kring 17.30.
Ända sköna med att ha stängning är att man har lite sovmorgon och inte börjar kl 8 på morgonen.

På lunchen idag tog jag mig en tur ner till stan och kikade i affärer. Meningen var att jag inte skulle shoppa mer den här månaden. I fredags handlade jag mig en ny kavaj och en tisha till helgen eftersom vi skulle ut, mer än så skulle jag inte handla. Men det sket sig idag. Dagen började med att jag insåg att mina solbrillor pajat. Soligt och fint när jag skulle gå till jobbet, skulle ta upp solglasögonen som jag klantigt nog stoppat i jackfickan och där hade en båge gått av.. Smart. Det var bara att kila ner på stan för att köpa nya, eftersom jag trivdes så bra med dom kände jag att jag var tvungen att skynda mig för att se om det fanns några kvar. Jag köpte dom första i Januari redan, men det är väl inte så många som handlar sånt än så som tur var fanns de kvar.

Givetvis slutade det inte vid solglasögonen.. Knallade in på H&M där jag hittade två vardags tishor, en paljett med ögonskuggor, nagellack, strumpor med mera. Tänkte att nog får vara nog, men lyckades hamna på skoaffären och kom därifrån med ett par Converse. Men ack så snygga och sköna, måste vara mitt bästa köp i år!

Nu är det slutshoppat den här månaden om jag inte ska ruinera mig själv. Tur att jag har varit på banken och skaffat mig vuxenpoäng genom att faktiskt öppna ett sparkonto. Där sitter redan en slant och sen har jag ju sparburken här hemma som faktiskt innehåller en hel del.

Annars har jag glysit lite på film på sistone. Senaste jag såg var Luftslottet som sprängdes som jag verkligen kan rekommendera. Lika bra som de två första. Lite ledsen att det var den avslutande delen, jag vill se mer!
Daybreakers levde väl kanske inte upp till förväntningarna, men den är absolut sevärd. Ska nog se den igen, för det var inte bästa kvalitén på den jag såg.
En annan film jag sett är Ice Castles, den var bra men man ska nog inte se den om man inte tycker om att se på konståkning :p
Law abiding citizen var mycket bra tycker jag, har ju dessutom en crush i skådisen Gerard Butler sen jag såg P.S I love you :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0