22 Juni 2010

Ska köpa den här soffan. Vet inte i vilken färg än, man får välja färg och mönster själv.
Ser fram mot att kasta ut de gamla sketna sofforna jag har nu! Wii

Hemma igen

Så var man tillbaka till vardagslivet igen och Sveriges dåliga sommarväder. Veckan i Turkiet var helt underbar. Vi hade jättevarmt och skönt hela veckan. Åt god mat och drack billig öl varje dag. Det var lyx konstant. Saknade Sigrid helt sjukt mycket annars var det mest tråkigt att komma hem, speciellt eftersom det är så dåligt väder. Vart är sommaren? Vi badade och solade hela dagarna och på kvällarna när det blivit lite svalare så gick vi och shoppade och åt ute på restauranger. En kväll gick vi på en nattklubb som hette Oxyd, den är byggd som en borg utan tak. Så det var som att vara ute, fast på dansgolvet var det så varmt så det kändes som att vara inne!

Kaffepaus på vägen till flygplatsen


Trött på flygplanet! Haha


Äntligen framme, känner på vattnet i våran pool.


När vi lämnat väskorna, gick vi ut och åt.


Första dagen på stranden.


Mat, öl, drinkar!


På väg till Oxyd


Vid en utsiktsplats inne på WaterPark


Vi 3 i poolen


Tråkigt när vi skulle åka hem +försenat flyg.Jag hade min kudde iaf! =)

Turkiet

Nu sticker vi brudar till Turkiet en vecka! =) Lämnade från mig Sigrid min lilla ögonsten igår kväll. Det var något av det jobbigaste jag gjort. Men jag vet att hon kommer ha det bra, men saknar henne redan. Grät en skvätt när jag gick ifrån henne. Men måste lära mig att kunna lämna ifrån mig henne, tror det är bättre träning för mig än för henne det här.
Nu har vi en veckas sol, bad & drinkar att se fram mot! Ses den 16:e igen!

Älskar min lilla bebis

3 juni 2010

Idag har varit en jättehärlig dag! När jag kom hem från jobbet så hade mina jeans från H&M kommit och de var skitsnygga! Gled i dem och drog till Picasso med Sigrid, Erika, Matti och Juppe. Åt årets första mjukglass, det var gott. Provkörde även Juppes nya bil en runda, den va trevlig att köra. Vi såg en älg också, det är inte varje dag.
Nu har vi även bokat resan till Turkiet, vi åker på Tisdag morgon! Ska bli trevligt med lite semester & sol och bad! Har handlat mig en ny bikini, två tubtoppar, ett par shorts och hög solskyddsfaktor inför resan. Så i helgen blir det att packa resväskan och sedan fira in semestern med lite vin.


RSS 2.0