25 juli 2010

Jaha så var helgen slut igen på något som kändes som 5 minuter..
I fredags kom min nya tv, hur fort gick inte det! Mamma och Robban var här en sväng och fikade och hjälpte mig få upp tv:n. Sen var det mys hela kvällen, ett glas vin och någon öl framför nya tv:n. Såklart med trevligt sällskap.
Lördag hade jag kaffedate planerad, men det vart stressigt. Hämtade ut ännu ett paket med kläder, lite mycket beställningar ett tag. Men en till ska det bli väldigt snart. Dags att börja tänka på höstkläder faktiskt, även om det kanske inte känns så kul. Men det är ju ingen idé att handla mer sommarkläder i alla fall. På kvällen blev det middagsbjudning. Mycket trevligt och gott! Avslutade kvällen med öl och guitar hero. Väldigt lyckat!
Idag har jag haft lite mys hos Erika, kaffe och luftens hjältar är grejer det. Fick avrunda och gå hem och ta tvätten, det va inte lika kul men sen vart det filmmys. Ingen bra film men med rätt sällskap så duger vilken film som helst.
Nu blir det snart sova, imorgon ska man upp klockan fem igen. Inte kul.

Jag & Siggan delar på bragokex.

Luftens hjältar!


Tapetfundering

 

Någon av dessa tapeter blir det till min fondvägg. Funderar på den gråa, den känns lite mer diskret.
Vad tycker ni?


22 juli 2010

Idag har jag klickat hem den här godbiten


Fick bli TV innan soffa! Men soffan blir inom någon månad aswell. Tänkte jag skulle måla om innan jag köper den, eftersom jag ska riva tapeter, slipa, spackla, måla och tapetsera(fondvägg). Då kan det vara lika bra att göra det när jag kört de andra sofforna till tippen och innan jag fått in den nya soffan.


14 juli 2010

Jag är dålig på att uppdatera jag vet..

Händer inte så mycket på fronten. Jobbar.
Sigrid har blivit tonåring, hon håller på att genomgå sitt första löp. Hon blöder rätt mycket så fick ta mig en tur förbi Arkens Zoo efter jobbet igår och köpa tikskydd så hon inte ska gå runt och droppa där hemma. Beställde idag boken Ledarskap med Cesar. Inte för att Sigrid är något strulig, men man kan lära sig något nytt och förhoppningsvis få något bra tips. Kompisens hund fick besöka djursjukhuset i Kd inatt..Gud om något sånt skulle hända Siggan, då vet jag inte vad jag skulle ta mig till!

Cesar + Siggan = Sant??!


I'v got big plans

Till hösten när jag slutat jobba som lagerarbetare ska jag börja gymma igen. Sen ska jag eventuellt söka in till Kau igen. Till Hälsa och Wellness programmet(120 hp). Har även kollat på en PT utbildning i Stockholm, men det känns inte lika aktuellt med tanke på avståndet känns det som.


4 juli 2010

Nu har min mamma skaffat blogg, kika in på den på :

http://www.vitafjadern.blogspot.com/


RSS 2.0