20091004

Så var vi redan inne på Oktober och kallt börjar det bli ute. Gillart inte, fast lite mysigt är det med hösten ändå. Fast nu har det varit rätt stormigt i två dagar, då blir man inte motiverad att gå utanför dörren. Jag har jobbat varje dag denna vecka vilket känns jättebra! Har varit väldigt trött, men glad att jag får jobba. Har även jobb imorgon och hoppas att jag kommer bli uppbokad hela denna vecka också.
I fredags vart det 25:års fest. Det var roligt, men tråkigt att det ska vara så mycket snack i vissa umgängeskretsar. Oftast pratar folk som saker som de inte ens är involverade i, mycket tråkigt. Jag orkar i alla fall inte bry mig längre, folk får hålla på bäst dom vill. Jag drar. ;)
De som känner mig väl vet precis vad jag gjorde igår, dagen efter en fest. Låg mesta delen av dagen och kvällen i sängen givetvis. Det vart en kaffe med Fredrik men mycket mer än så orkade jag inte, tog mig ner till affären och handla lite bakfyllekäk annars var jag inte utanför dörren.
När man har haft en sån där dag då man inte gjort ett skit, får man lite panik när det är söndag och man vet att det snart är dags för en ny arbetsvecka. Då måste man ta tag i allt som man inte hunnit få gjort under helgen. Jag började denna dag med att köra bil. Körde en hel timme idag, så det vart en del körande. Nu har jag verkligen kört i riktig trafik, då jag faktiskt körde hem till mig(för er som vet vart jag bor). Men det kommer ta ett tag innan jag tar mig en runda i stan kan jag lova, vill inte hamna i spongsbacken än Haha. Men jag är riktigt nöjd och känner att det bara går bättre och bättre. Nästa vecka startar en ny teorikurs på körskolan som jag tänkt att hoppa på. Efter körandet har jag städat och städat lite mer. Nu har jag lite tid till övers innan jag ska tvätta också.
Mer spännande än så blir det inte just nu.

RSS 2.0