20091127

Så var ännu en arbetsvecka slut och helgen är kommen. Idag var det äntligen dags att åka till Örebro och shoppa inför Skottland, som jag sett fram mot det men vilken grym besvikelse det blev! Jag har letat som en galning efter en ny partyoutfit tills vi ska röja i kiltarnas land, men icke. Jag har alltså varit inne på Gina Tricot 2 gånger och kommit ut lika tomhänt båda gångerna. Det kan nog aldrig ha hänt förut? Var inne i diverse affärer som var värda att gå in i, men hittade ingenting. Panik, garderoben är nu mera tom på utgångskläder eftersom jag i stort sett aldrig är ute. Nu har jag panik. Jag är så desperat att jag ska knalla ner på stan i veckan och kolla.
Jag hittade i alla fall ett par stövlar att ha till vardags och ett par snygga festskor. Det var nya leggings och strumpbyxor, tycker sånt slits ut så fort. En ring, mascara, spraybalsam och lite hårnålar var annars det enda som fick följa med hem. Usch vad tråkigt.
Nu är jag helt slut efter att ha jobbat och stressat runt i Örebro i dunderfart. Sitter och glyser på idol, det blir ingen långvarig kväll för mig. Imorgon kommer Candy hit, ska vara hundvakt till på söndag. Hoppas på att komma ut och köra lite bil också eftersom jag ska köra med körskolan på måndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0