20091117

Så var jag sjuk igen. Exakt likadan som sist, inte alls kul. Så jag har varit hemma nu måndag och tisdag, men är uppbokad på jobb onsdag till fredag. Fattar inte hur jag ska orka, men tänker ge allt på att det ska gå. Har så mycket jag vill göra nu som kostar pengar så jag har fasiken inte råd att vara sjuk.
Igår fick jag pallra mig ner och sitta hostandes på den sista teorin på körskolan, så nu börjar allvaret som Tommy sa. Tog en alvedon och gick ner idag med, får ångest över att bara vara hemma och inte få något gjort. Så nu är ännu två pärmar avklarade och jag har fått inloggningsuppgifter så jag kan börja göra teoriprov hemifrån på datorn.
Jag är imponerad ändå att jag fortfarande har sådan energi som jag har. Normalt vid denna tidpunkt på året infaller min årliga höst/vinter-depression och jag tappar lusten att göra någonting. Nu är det nästan tvärtom, jag vill göra allt, helst på samma gång! Underbart är det i alla fall.
Dagens garv fick jag i alla fall idag också. I en blogg understryker den grisigaste personen jag känner till att denne inte klarar av när det är stökigt. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag läste det. Men det var så skrattretande, jag får tacka för den då det sägs att ett gott skratt förlänger livet. :p

Jo, jag har börjat följa serien True Blood. Har hört talas om den men inte brytt mig om att ens kolla om att det är något att ha eftersom jag redan följer så mycket serier att det känns som om jag ska ha ett liv så borde jag inte börja följa någon mer! I alla fall så fixade jag den första säsongen så jag skulle ha något att titta på när jag är sjuk och inte orkar göra något annat. Jag är så fast! Och jag är så kär! Ge mig Bill blixtfort! Har på två dagar tittat på hela första säsongen, om jag inte hade pysslat med annat också hade jag lätt sträcktittat igenom den. Nu blir det säsong två givetvis. Annars har jag tittat på de sex senaste avsnitten av Dexter, min favorit seriemördare, också ett tips för er som är lika tv-serieberoende som jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0