20091108

Alltså jag förstår inte hur helgerna kan gå så fort fast man knappt gjort någonting och bara tagit det lugnt?
I fredags vart det hem till min lilla Susan som varit på Finlandskryss i två dagar. Hon var jättegullig och hade presenter med sig hem. Tänker alltid på alla andra. Vi hade i alla fall idolmys med en varsin stor godispåse och julmust(kaffe innan den dock). Även Herr Karlsson dök förbi en stund.
Jag brukar inte följa idol, tror det har hänt en gång förut. Jag brukar mest bli irriterad och störa mig på personer som Johan Palm. Men i år tycker jag att det har varit grymt få irritationsobjekt och det är många bra. Den första jag minns mig bli störd på i år i alla fall, var hon Camilla. Tror hon hette så? Men om jag säger hon som hörde fel namn när hon blev utröstad och kändes som något Bert Karlsson trollat fram ur en hatt, förstår ni nog vem jag menar.
Nu stör jag mig mest på Mariette för att gå rakt på sak. Jag tyckte att hon var bra i början, och visst hon är en bra sångerska men hennes "C Af Ugglas moves" går mig på neverna, jag klarar knappt av att se människan. Så i fredags blev det givetvis katastrof när Rabih kraken blev utröstad mot den där dreadlockshäxan.. Visst Rabih kanske inte var den största musikbegåvningen, men han hade en väldigt speciell röst och han förtjänade att få vara kvar i tävlingen. Jag menar han står normalt och steker hamburgare medan Mariette redan har en "karriär" och har släppt en skiva redan. Sketet och vi som till och med hade röstat.
Annars tycker jag att Tove som var lite av en favorit i början också har tappat gnistan eller blivit uttjatad eller något. Calle, Erik och Reza är bra tycker jag. Eriks röst är så sjukt bra att han är ju överkvalicifierad för att vara med i idol över huvudtaget. Aja..
I lördags gick jag upp tidigt. Började storstäda här innan Mami kom och hämtade mig. Vi åkte och handlade, vilket var bra för jag hade insett när jag städade att jag inte hade några ljus kvar. Tycker om att tända doftljus när man städat så det luktar gott också. Vi köpte chokladkalender till Tyra så vi åkte dit en stund, vilket alltid är trevligt. Hon är så rolig, har redan lärt sig att bläddra i leksakskatalogerna som kommer med posten. "Den vill jag ha.."
Sedan vart det det hem till mamma där det bjöds på mat innan jag skulle sätta mig i bilen och köra. Tycker det är så kul att köra, och när man märker att det går bättre och bättre och man känner sig säkrare blir man ju mer motiverad att verkligen fixa det här.
Sen bjöds det på kladdkaka och kaffe, innan det var dags att åka hem. Jag tog med mig Cassius hem så vi har haft mys sen dess. Varit ute på långa promenader och legat i soffan och myst. Va roligt det är att vara ute på promenad när man har en hund. Skulle nog promenera ihjäl mig om jag hade en egen. Vill ju så gärna ha en, kan frallor sluta vara så dyra? Men körkort och bil först, sen får jag börja spara.

24 dagar kvar till Skottland

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0