20091215

Inte mycket att uppdatera om egentligen just nu, det är rätt galet allting nu. Dagarna går i ett och det finns hela tiden något som måste eller borde göras. I lördags hade jag ju planerat att det skulle bli lungt så jag skulle få vila ut lite, men icke. Istället blev det fest och utgång på statt. Det var trevligt, men jag vart inte utvilad som jag hade tänkt att jag skulle efter helgen. Dagen efter gick jag upp ganska tidigt för att vara en dagen efter, ställde mig i duschen och sedan vart det att hälla i sig lite kaffe. Allt för att piggna till, skulle ut och köra bil var det ju tänkt. Men efter duschen och kaffet kände jag mig rätt fräsh ändå. Bilkörandet gick utmärkt.
Igår var det dags att kliva upp för att jobba igen. Klockan sex är alldeles för tidigt att gå upp är det konstaterat. Efter jobbet tog jag en tur till solariet och sedan var jag alldeles för trött för att göra så mycket mer. Tittade på Flickan som lekte med elden, tycker de filmerna är bra. Vill se trean nu.
Idag vart det att jobba lite övertid också. Tycker inte jag gör annat än att jobba och jobba just nu. Efter jobbet handlade jag och postade äntligen det där julkortet till familjen Aitken i Skottland. Hoppas det hinner fram i tid.
Nu är matlådan till imorgon fixad, och det blir sängen tidigt. Har inte hunnit powernappat något efter jobbet som jag alltid brukar göra. Ska föressten söka fast anställning på mitt "sommarjobb". Har tänkt ett tag nu och känner att det skulle vara skönt med en fast inkomst ett tag även om det inte är som lärare som jag vill. Men det kan vara något tills det finns lärarjobb, det går att söka under tiden. Vikariejobb ger inte tillräcklig inkomst. Skulle jag få en tjänst på VWR, så skulle jag utan problem kunna spara ihop till en bil och den där hunden jag längtar så mycket efter. Jag behöver dessutom inte oroa mig för hur mycket jag kommer få jobba och vad lönen landar på. Det slipper bli en surprise i slutet av varje månad. Det talas om eventuella anställningar nu när företaget expanderat och eftersom jag jobbat där fyra somrar i rad och extra nu och kan jobbet så håller jag tummarna för att de kommer behöva anställa. Håll tummarna för mig.
Det här vart längre än jag tänkt mig fast jag inte direkt har mycket att uppdatera om. Min älskade Linda är hemma i Sverige också. Vi skulle dricka kaffe idag, men eftersom det vart övertid på jobbet idag så hanns det inte med. Hoppas på bättre lycka imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0