8 oktober 2010

Har en lugn fredagsmyskväll för mig själv. Tittar på Idol och snyggar till mig inför imorgon då jag ska träffa Herr Hunk igen. Målar naglar och grejar framför tv:n. Har redan en favorit i Idol, Olle. Vilken kille, vilken röst och vilken utstrålning. Trevlig att titta på ;-) Men finns ju många andra bra också tycker jag, gillar Linnea och hennes stil. Älskade hennes uppträdande förra veckan!
Jobbade till 17 idag, känns sent på en fredag men vad mycket jobb jag och världens bästa kollega fick gjort. 3 veckors planering är fixat! På tisdag ska vi åka på en föreläsning på Örebro Universitet, jag och min kollega. Den handlar om mindfullness, ser fram mot det.
Imorgon blir det date igen. Ser grym potential i killen jag träffar nu. Vi verkar ligga på samma nivå på de flesta plan och ser ut att ha en del gemensamma intressen. Törs inte ta ut något i förskott men jag håller tummarna för det här! Gillar att vi båda är överens att vi inte behöver rusa fram något, vi tar saker och ting i våran takt. Men jag tror jag börjar våga känna lite fjärilar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0