18 oktober 2010

Har haft en grymt bra måndag måste jag säga! Kände mig som en mycket god pedagog på jobbet, har haft en hel förmiddag av grym undervisning på egen hand(kollegan borta). Sedan fick jag reda på att jag är citerad på Lärarförbundets hemsida haha, lite roligt sådär eftersom det kändes som en helt oseriös(men genuin) kommentar!
Kolla in själva(Jag är kollegan som tyckte att föreläsningen var Good Shit):
http://www.lararforbundet.se/web/utbildning/lararkvallar.nsf/webBlogShowAndComment?ReadForm&blogid=D1794E979735C236C12577BD00234B42

Sen hann jag med gymmet, att jobba 45 timmar i veckan +sena kvällar med bokstavskombinationer som GKU(gemensam kompetensutveckling) och APT(arbetsplatsträff) och så vidare, så har jag inte riktigt hunnit med träningen. Kändes sjukt bra att få komma iväg och köra ett ordentligt pass. Men vet att jag har föräldramöte, öppet hus och utvecklingssamtal att se fram mot så jag antar att träningen kommer ligga lite i lä. Men jag får köra stenhårt när jag väl kommer iväg.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt och hoppas på att morgondagen blir precis lika bra som idag. Har så mycket mer att se fram mot den här veckan. På onsdag ska jag vardagslyxa till det lite och gå till Knopp på en ansiktsbehandling, på torsdag ska jag hinna med att gymma igen, på fredag ska jag på AW(afterwork) med min älskade kollega och förhoppningsvis blir det date i helgen igen.

Hoppas ni har det lika bra som jag i höstmörkret!

Kommentarer
Postat av: Annica

Är kul att höra att du mår bra och att det går bra för dig! =)kram kram

2010-10-21 @ 06:41:39
URL: http://amongdslouds.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0