3 senast sedda filmerna

Where the wild things
are är baserad på en barn bilderbok som på svenska heter Till vildingarnas land. Jag har läst bilderboken och även studerat den under en svenskakurs på universitetet, så självklart ville jag se denna. Jag tycker att den var sevärd, passar både stora och små. Nästan så man fick en tår i ögat på slutet.

Twilight New Moon behöver ingen närmare presentation I guess. Jag vart lika uppslukad av Edwards & Bellas kärlek i denna film som med den första. Tycker att den är mer än sevärd och jag kan inte bärga mig tills uppföljaren kommer!

Sommaren med Göran är en romantisk komedifilm. Normalt brukar jag inte vara ett huge fan av svenska filmer, men hade hört från så många att denna skulle vara bra och den var den också. Klart sevärd om man vill få sig ett gott skratt, passar bra när man är övertrött eller bakis då det kan bli lite extra roligt :)

Nu väntar jag med spänning på  bland annat SHUTTER ISLAND, DAYBREAKERS, WOLFMAN, AVATAR, SNABBA CASH och THE DESCENT PART 2.

16 februari 2010

Jag är SKITDÅLIG på att uppdatera, I know.

Fredagen gick i rockens anda vilket märktes på alkoholintaget som fick mig att Stagediva innan vi lämnat lägenheten. Det var en rolig kväll! Lördagen var jag självklart inte lika rockig och det vart en lugn kväll. I söndags var jag hemma hos mamma och umgicks en stund, tog med mig en av vovvarna hem så efter det har jag varit ute på promenad en del.

Idag ska jag ÄNTLIGEN tatuera mig. Har väntat tre månader på den här tiden, och har velat fixa den här tatueringen mycket längre än så. Så mellan 14-17 sitter jag på House of Pain.

Resten av veckan blir bara work och helgen ska bli lugn.

Elvira på promenad

12 februari 2010

Ikväll blir det ROCK för hela slanten! Rock N' Roll BabyRSS 2.0