31 augusti 2010

I helgen blev det kräftskiva och utgång på statt med Linda, sista kvällen innan hon åker tillbaka till studierna. Som tur är så dröjer det förhoppningsvis inte innan hon kommer hem igen! Var även i Örebro och shoppade lite, dags för höstshopping nu. Tycker att det är kallt redan!
Kände mig lite sjuk redan innan kräftskivan, vaknade upp dagen efter inte bara bakis utan även sjukare. Så nu har jag inte kunnat gymma denna vecka för att jag är sjuk, inte kul. Hoppas på att kunna komma iväg till gymmet på torsdag i alla fall.


24 augusti 2010

Gymmet gick riktigt bra idag, körde axlar och rygg och kunde öka en del på vikterna. Nöjd! Hoppas det kommer gå lika bra på torsdag när det är dags för bröst, biceps och triceps igen. Sist gick det dåligt i bänkpressen, då blev jag besviken men tror att jag inte var tillräckligt uppvilad i musklerna.
Annars har skolan dragit igång igen, har riktigt kul på jobbet. Härligt att få träffa kidsen igen. Har dessutom mycket bättre arbetstider nu, högre lön och mer ansvar! Good good, allt flyter på härligt just nu! =)


15 augusti 2010

Tycker det var dags för en uppdatering. I fredags gjorde jag min sista dag på lagerjobbet. Känns tråkigt samtidigt som det ska bli kul att komma tillbaka till skoljobbet. Man blir kluven när man har två jobb och arbetskollegor som man tycker om och trivs att jobba med på båda ställena! Aldrig kul med avsked, men jag antar att jag kommer vara tillbaka snart.
Sen har jag börjat träna på Träningslagret! Känns helt underbart att ha kommit igång igen. Tränar med mina bröder och Sanna. Mycket bra att ha en bror som tränat i flera år till hjälp, då vet man att man gör rätt.

Morgonmys med mitt hjärta

RSS 2.0