Sigrid gästbloggar

Igår var jag hemma med matte och mina två hundkompisar, vi var ute och gotta oss i det härliga vädret. Jag tycker om att sola och att ligga och lata mig. Rätt vad det var så fick matte besök av tre främlingar, jag hörde att de inte kom ifrån Töreboda för de lät inte som matte när de pratade. Jag vart lite blyg och la mig under en bänk en stund, men en av främlingarna var snäll och kliade mig på magen så det dröjde inte innan jag var charmad och inte så blyg längre. Jag märkte att mina två hundkompisar inte var lika blyga och jag ville ju inte vara fegast! Men av någon anledning tyckte jag att de stirrade mest på mig hela tiden. Sedan skulle de dricka kaffe med matte, jag fick sitta i knä på tjejen som var med. Hon kliade mig gött på ryggen så jag somnade. När jag vaknade var jag pigg så jag och hundkompisarna busade med en boll och skuttade runt en stund tills vi blev trötta. Matte och främlingarna pratade och grejade med papper, de stannade länge. Plötsligt så hämtade matte min sele och satte på mig, jag brukar inte ha sele eller halsband hemma eftersom det inte behövs när man bor på landet. Sedan satte främlingarna mig i en bil jag inte kände igen, men eftersom jag är van vid att åka bil så oroade jag mig inte. Jag la mig för att sova lite till. När jag vaknade så visste jag inte vart jag var men jag blev väl omhändertagen. Jag fick komma hem till tjejen som inte alls bodde som jag var van, men jag gjorde mig snabbt hemmastadd och tog en tupplur på toaletten det första jag passade på att göra. Vi var ute och gick, här finns det mycket mer att spana på. Människor, cyklister, tanter med rullatorer, främmande hundar, bilar, mopeder, katter och så mycket annat spännande. Många vill komma fram till mig och säga hej, det måste bero på att jag är så söt. Men jag är fortfarande blyg för främlingar och jag gömmer mig gärna bakom nya mattes ben eller lägger mig på hennes fötter. Gärna med magen uppåt så hon kan klia mig på magen, då glömmer jag bort allt som gör mig nervös.
Inatt fick jag sova i nya mattes säng. Jag låg där hela natten, jag har inga problem med att hålla mig eftersom jag är en stor valp nu. Jag har varit noga med att inte kissa inne i mitt nya hem.
Idag har vi varit ute i flera timmar och njutit av det vackra vädret. Matte är lite lik mig, hon gillar också att hänga i solen och chilla i det fina vädret. Nu är jag alldeles färdig för matte fick mig att ta en dusch för att bli ren och fin. Jag tyckte jag redan var ren, men nu luktar jag fruktansvärt gott. Tur att gamla matte tyckte att det var RH(runt hörnet) garanti om jag skulle bli bortskämd för nu är jag så lycklig i mitt nya hem!

Myser i soffan hos nya matte


Kommentarer
Postat av: Emma H

Vilken söt en =)

2010-04-12 @ 22:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0