20091120

Vilken bra dag jag har haft! Lite trött när jag skulle gå upp imorse, men det är ju så nu när det är så mörkt ute. Men när jag väl kommit ur sängen och satt på kaffet är på så är det lugnt. Kommer till jobbet och elva barn var sjuka, elva! Märks att det är sjukdomstider. Hade ju även en lärarvikarie i klassen så vi var två på den lilla gruppen av barn som var kvar, vi skulle dessutom dela på klassen och ha halvklass största delen av dagen. Jag har julpysslat med min del av gruppen och barnen har målat julkort till tomten och skrivit önskelistor. Mycket tekniska prylar på deras önskelistor fast de inte är så gamla(årskurs 2). Det har varit en riktigt trevlig dag. Träffade även rektorn och pratade lite om den där tjänsten jag sökt.
Var på riktigt bra humör när jag satt på cykeln hem. Väl hemma hittar jag lite post innanför dörren varav ett kuvert ifrån H&M. Jag fick checkar med värdet av 500kr. Och jag som tyckte att jag redan hade en bra dag! Passade mig utmärkt eftersom jag ska till Örebro om en vecka och handla lite nytt inför Skottland. Hoppas att jag hittar följande:

* Stövlar att ha till vardags utan klack, samt ett par med klack
* Nya partyboots
* Någon cardigan
* Partyoutfit
* Lite nya accessoarer, gärna någon häftig ring. Eventuellt något till håret.

Sen vet man ju aldrig vad man får med sig hem. Brukar ju aldrig bli som man tänkt sig.
Nu ska jag titta lite på True Blood, mitt nya beroende fast har inte så många avsnitt kvar nu. Tydligen kommer inte tredje säsongen förren om flera månader. : ( Väntar med spänning på vem som ska åka ur idol ikväll, det är ju inte många kvar nu. Jag bryr mig inte om Mariette åker i alla fall. Klarar inte riktigt av henne. Sen blir det Flash forward innan läggdags. Imorgon ska jag upp och köra bil.

Trevlig helg på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0