20091211

Äntligen är helgen här, som jag har väntat. Känns inte som jag har vilat ut på länge med jobb och resor. Det ska bli skönt att bara vila ut i helgen och göra annat som man inte hinner efter jobbet. Jag vart erbjuden en till vecka på mitt sommarjobb som nu även blivit vinterjobb. Eftersom det är bra betalt tackade jag ju inte nej, fast det känns konstigt att inte ha jobbat som lärare på ett tag. De har börjat skämta med mig på jobbet och säger att "Du kommer inte bli någon lärare Johanna, du kommer bli lagerarbetare" ..
Efter jobbat tog jag en vilostund och sen blev det idolfinal med Fredrik och två stora godispåsar och en kanna kaffe. Och vilken final! Gillade ju både Calle och Erik så det var bara att njuta av showen. Tycker att det var rätt att Erik vann även om jag tycker att Calle har utvecklats mest. Erik var ju en stjärna från första början medan Calle har utvecklats till en från att bara stå och titta ner i backen. Men jag tycker båda två är vinnare.

På söndag ska jag ut och köra bil igen, det har jag inte gjort sen innan Skottland så ser verkligen ifram mot det. Tycker att det är så roligt. Skulle ju ha kört med körskolan förra måndagen men eftersom jag jobbade övertid då fick jag ställa in. Imorgon hade jag tänkt att åka in till Örebro för lite shopping och julklappshandling men tänkte att det får vänta tills lönen kommit. Lite roligare med lite mer pengar och när man vet vad man får i lön och vad man har att röra sig med. Kommer bli en del festande nu när det är jul, juldagen och nyår. Så då går det åt lite mer pengar till sånt än vanligt. Varför är jag alltid ute i sista sekunden och ska handla klappar.. Typiskt.

 
Grattis Erik!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0